Duikbril

Of bestel hier bij één van de duikbril partners: Bart Smit - Blokker - Bol.com - Fonteyn - Intertoys - Kijkshop - Wehkamp

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Aqua Pro Duikbril
  Duikbril met tempered glass lenzen en comfortabele PVC pasvorm met anti-lek rand..
  € 12,95
 • Aqua Sport Jr. Chloorbril
  Klassiek design kinderduikbril met brede cups en stevig frame. Kan tegen een stootje!Worden Assorti geleverd..
  € 10,95
 • Bestway Explorer Duikbril 3-6 Jaar Assorti
  Onder water is van alles te zien, maar om dat te bekijken heb je wel een duikbril nodig. Niet alleen zie je met deze duikbril beter onder water, hij beschermt je ogen ook tegen chloor, waardoor je geen prikkende ogen krijgt.Het Explorer duikmasker is instelbaar en is geschikt voor kinderen van ongev..
  € 11,95
 • Bestway Athleta Duikbril 7-14 Jaar
  Onder water is van alles te zien, maar om dat te bekijken heb je wel een duikbril nodig. Niet alleen zie je met deze duikbril beter onder water, hij beschermt je ogen ook tegen chloor, waardoor je geen prikkende ogen krijgt.De Athleta duikbril heeft een coating voor 100% UV-bescherming en is geschik..
  € 10,95
 • Bestway Duikbril 3-6 Jaar Dier Assorti
  Onder water is van alles te zien, maar om dat te bekijken heb je wel een duikbril nodig. Niet alleen zie je met deze duikbril beter onder water, hij beschermt je ogen ook tegen chloor, waardoor je geen prikkende ogen krijgt.De duikbril heeft een grappige dierenvorm en is geschikt voor kinderen van o..
  € 11,95
 • Bestway Duikbril Pro 7-14 Jaar
  Onder water is van alles te zien, maar om dat te bekijken heb je wel een duikbril nodig. Niet alleen zie je met deze duikbril beter onder water, hij beschermt je ogen ook tegen chloor, waardoor je geen prikkende ogen krijgt.De duikbril is instelbaar en is geschikt voor kinderen van ongeveer 7 tot 14..
  € 10,95
 • Bestway Duikset 14+ Assorti
  Onder water is van alles te zien, maar om dat te bekijken heb je wel een duikbril nodig. Niet alleen zie je met deze duikbril beter onder water, hij beschermt je ogen ook tegen chloor, waardoor je geen prikkende ogen krijgt.Deze snorkelset bestaat uit een duikmasker en een snorkel. Het duikmasker he..
  € 23,95
 • Bestway Duikset 3-6 Jaar Assorti
  Onder water is van alles te zien, maar om dat te bekijken heb je wel een duikbril nodig. Niet alleen zie je met deze duikbril beter onder water, hij beschermt je ogen ook tegen chloor, waardoor je geen prikkende ogen krijgt. Deze snorkelset bestaat uit een duikmasker en een snorkel.Het duikmasker he..
  € 18,95
 • Bestway Duikset 3-6 Jaar Sun Assorti
  Onder water is van alles te zien, maar om dat te bekijken heb je wel een duikbril nodig. Niet alleen zie je met deze duikbril beter onder water, hij beschermt je ogen ook tegen chloor, waardoor je geen prikkende ogen krijgt.Verkijgbaar in meerdere uitvoeringen.U kunt niet kiezen, maar ontvangt een w..
  € 13,95
 • Bestway Pearl Duikbril 3-6 Jaar
  Onder water is van alles te zien, maar om dat te bekijken heb je wel een duikbril nodig. Niet alleen zie je met deze duikbril beter onder water, hij beschermt je ogen ook tegen chloor, waardoor je geen prikkende ogen krijgt.De duikbril is instelbaar en is geschikt voor kinderen van ongeveer 3 tot 6 ..
  € 10,95
 • Bestway Seascape Duikbril 7-14 Jaar
  Onder water is van alles te zien, maar om dat te bekijken heb je wel een duikbril nodig. Niet alleen zie je met deze duikbril beter onder water, hij beschermt je ogen ook tegen chloor, waardoor je geen prikkende ogen krijgt.Het Seascape duikmasker is instelbaar en is geschikt voor kinderen van ongev..
  € 13,95
 • Chloorbril in Koker voor Tieners
  Professionele zwembril voor tieners. Met anti-fog systeem, dat het beslaan van de glazen tegengaat. De lenzen bieden 100% bescherming tegen UV en zijn vervaardigd van tempered glass. De bril sluit perfect aan, door de comfortabele PVC anti-lekrand. Wordt geleverd in aantrekkelijke kokerverpakking.Wo..
  € 14,95